Pagina's

Mijn lieve volgers

zaterdag 1 juni 2013

Retiredlist Stampin' Up!® is er!

Nog eventjes geduld allemaal en dan komt de allernieuwste catalogus uit! Spanenddddd!! Kunnen jullie ook niet wachten? Ik niet hoor..!En omdat de nieuwe catalogus uitkomt, verdwijnen er helaas-pindakaas wat dingen uit de oude catalogus. Maar niet getreurd, deze zijn nu afgeprijsd! Je hebt nog een maand de tijd (tot en met 1 juli 2013,) om juist díé dingen te kopen, die je nog wou hebben, maar wees er snel bij, want op=op!

Dus wil jij die geweldige stempelset, de embossingfolder, of dat leuke lint wat je bij een bepaalde creatie zag, of misschien die ene leuke punch, écht nog hebben, wees er snel bij, want misschien ben jij niet de enige..! En bestel ze hier.


Omdat dat de online shop helaas nog niet werkt, kan je je bestelling via de mail of telefoon doorgeven. Vermeld daarin de beschrijving van het product, het artikelnummer en het aantal. Ik zal het dan zo snel mogelijk bestellen, zodat je er binnen een paar dagen al mee aan de slag kunt! Bestellen kan je doen door hier te klikken. Of te bellen naar 06 - 229 412 58.

Liefs, Linda

Stap in de wereld van creativiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten