Pagina's

Mijn lieve volgers

zaterdag 1 juni 2013

Actie mei afgelopen en ''Best of...'' stempelsets.

Goedemiddag allemaal!

De actie van mei is helaas afgelopen.. Je krijgt nu helaas geen €35,00 extra hostess credits meer bij een minimale besteding van €350,00 (excl. btw).25-jarig bestaan!
Nu niet getreurd zijn, want er is namelijk iets nieuws; Stampin' Up!® is 25 jaar! Hieper-de-piep-HOERA!!!! En daarom worden er stempels tijdelijk teruggehaald van de afgelopen jaren en die worden in 5 sets gecombineerd. Tot en met oktober 2013 komt er elke maand een set vrij. Die krijg je te zien in en flyer. En niet alleen dat; elke ''Best of ...'' stempelset zal een nooit eerder vertoonde afbeelding bevatten! Al deze sets zijn alleen verkrijgbaar in de clear-mount stempels, ze kosten €17,95 per stuk. De sets zijn verkrijgbaar tot en met maart 2014.

Voor de maand juni is de stempelset ''Best of flowers'' uitgekomen.
Best of 25 years (juni)
Klik hier om naar de flyer te gaan.Enkele stempels bestellen.
Een tijdje terug vroegen wij aan onze Noord-Amerikaanse Stampin' Up!® vrienden wat ze dachten van het idee om losse stempels te (ver)kopen in plaats van een hele bundel. De reacties waren zeer positief en er werd meteen mee geëxperimenteerd op de hun markt. Dat verliep ontzettend succesvol dat we besloten het in Nederland ook te doen. Vanaf nu tot en met 31 augustus 2013 (of zolang de voorraad strekt) bieden wij jou en je klanten 5 enkele stempel-afbeeldingen aan waar je uit kan kiezen. (Je kan ze ook allemaal nemen, wat jij wilt!) De stempelnummers vind je op de flyer. De stempels worden niet, zoals normaal, verzonden worden in de normale stempel-cases, maar in cellofaan zakjes. Natuurlijk kan je de cases wel online bestellen; ze worden per 4 verkocht. Ook deze stempels zijn alleen verkrijgbaar in de clear-mount variatie. (De clear-mount block is niet inbegrepen en kan je, indien nodig, bestellen. De aanbevolen maat die je nodig hebt voor de stempels, zie je op de flyer.)


Link naar de flyer klik hier.


€8,50  132669  Basic Label ; Block E
€9,50  132663  Boutique Blossom ;  Block E
€9,50  132675  Hello, Hello ; Block E
€8,50  132667  Oh, Baby ; Block E
€9,50  132673  Spec-tacular ; Block E


Zie je er wat leuks tussen? Je kan ze hier bestellen.

Fijne dag nog verder!
Liefs, Linda


Stap in de wereld van creativiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten