Pagina's

Mijn lieve volgers

dinsdag 11 juni 2013

Mijn eerste Melkpakje!

Ik had al een aantal keer een melkpakje voorbij zien komen in allerlei variaties; van vogelhuisje, tot hondenhok, van kerktoren, tot snoephuisje. Je kan er weer eens zoveel verschillende kanten mee op! En dat vind ik echt zo onwijs leuk van Stampin' Up!® Je kan producten gewoon ontzettend goed combineren en variëren. Nu heb ik zelf ook een Milk Carton-die in mij bezit en mijn eerste creatie is het volgende geworden.
Cardstock; Whisper White, Window sheet.
Inkt; Basic Black, Pretty in Pink.
Stempelset; En Français , Hearts a flutter.
Overig; Mini Milk carton die, Butterfly punch, Lint Pretty in Pink, knijpertje (action) 

Ik vind dat je met de vlinder punches zoveel leuke dingen kan maken, het geeft hier een lieve uitstraling aan mijn creatie, maar bij iets anders, kan het ook weer bijvoorbeeld een klassieke uitstraling geven, kortom bij iedere creatie hebben de punches hun eigen invulling en een soort finishing touch vind ik!

Liefs, Linda

Stap in de wereld van creativiteit.

2 opmerkingen:

 1. Oooh, dit melkpakje is nog leuker dan de ander. Enig zeg. Ik ben er helemaal door geinspireerd geraakt en ben spontaan gaan zoeken naar de template hiervoor op Pinterest. Gevonden! Dit wil ik ook proberen, zo leuk! Groetjes, Miranda Ps. Misschien handig om de woordverificatie uit te zetten? (Op google is te vinden hoe dat moet) Dat voorkomt dat mensen die reageren een onmogelijke code moeten invullen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal idd even kijken waar ik dat kan uitzetten, vind dat zelf ook altijd erg irritant, haha! En ja ik ben ook gek op die melkpakjes, heb er inmiddels al zoveel gemaakt, heb een hele verzameling, hahaha!

   Creatieve groetjes,
   Linda

   Verwijderen