Pagina's

Mijn lieve volgers

About me

Hallo, leuk dat je langskomt op mijn blog! Ik deel hier wat ik zoal maak in mijn vrije tijd.

Ik ben Linda en ben geboren op 24 maart 1991. Ik heb een dochter Nina, mijn allergrootste liefde, zij is geboren op 12-11-11. Samen ondernemen we erg veel dingen. Alleen als mijn kleine meid slaapt, zocht ik naar bezigheden, wat ik thuis kon doen. Zo zoek ik altijd weer nieuwe dingen wat ik kan doen en wat ik kan maken.

Ik laat hier verschillende creaties zien die ik heb gemaakt. Dat kan van alles zijn, creatief bezig zijn met papier, doosjes die ik heb gemaakt of tags voor aan een cadeau bijvoorbeeld, of dingen die ik heb gehaakt, getekend noem maar op. Ik ben heel erg breed met mijn creativiteit en vind dat leuk om te laten zien.

Ik ben erg creatief; als 10-jarig meisje maakte ik 3D kaarten en verkocht ze aan de deur. Ook heb ik sieraden gemaakt. Later heb ik babyhaarbandjes, speenkoorden, speendoeken en nog veel meer gemaakt! En ik bewerk ik kleding, mutsjes, sjaals, spenen, accessoires en nog veel meer met hotfix. Als je interesse hebt neem eens een kijkje op Facebook en zoek naar 'BabysFirstFashion', daar zie je wat dingen die ik in het verleden heb gemaakt.

Ik ben vrij snel uitgekeken op dingen, daarom probeer ik steeds weer nieuwe dingen. Dat weerhoudt me er niet van om dingen die ik al eerder gedaan heb weer eens mee verder te gaan. Zo hou ik afwisseling er in.

Als je een vraag hebt of misschien zelf iets wilt bestellen, stuur me gerust een mailtje.


Een creatieve groet van Linda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten