Pagina's

Mijn lieve volgers

zaterdag 18 mei 2013

Mijn eerste blog

Hi allemaal!

Ik ben nieuw hier en wil graag mijn hobby en die van vele meer, met jou delen. Namelijk Stampin' Up!® Ik ben hiermee in aanraking gekomen, omdat mijn buurvrouw mij uitnodigde voor een  creatieve meidenavond. Daar kregen we een workshop en die was fantastisch! Ik ben heel erg creatief en had de handelingen al snel onder de knie. We hebben toen een fotokaartje gemaakt zie hier het resultaat;
Daarna heb ik me erg verdiept in de catalogus en wist ik zeker dat ik er ook wat mee wou gaan doen. Dus ik heb toen ook een workshop thuis georganiseerd en toen hebben we een tag, een doosje, een pocket en een kaart gemaakt zie hier dat resultaat;


Erg leuk vind ik dus zelf! Je kan er zoveel mee doen, kaarten maken, tags, doosjes, verpakkingen voor bijvoorbeeld chocolade, versieringen bij traktaties, glazen potten leuk aankleden en nog veel meer! En het leuke van dit alles, elke kleur is er in elk materiaal, alles is onderling met elkaar te matchen, er is zoveel; cardstock, designpaper, clips, buttons, lint, pennen, inkt, stempels, ponsen, stansen, diversen accessoires en nog veel meer, je kan het zo gek niet bedenken.

Ik ben er helemaal lyrisch over, spreekt het jou ook aan? Stuur me dan een berichtje door hier te klikken en ik beantwoord al je vragen!

Liefs, Linda
 
 
Stap in de wereld van creativiteit.


2 opmerkingen:

 1. Hi Linda,

  Je eerste berichtje en je eerste volger! Voel me vereerd... :-)
  Je mailadres op je blog is trouwens nog je oude, denk dat je nog even je linkjes moet checken.

  Groetjes en heeeel veel SU plezier!
  Liefs, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha maar door jou ben ik begonnen, dus dat mag ook wel beloond worden hihi! Maar waar staat mn mailadres dan nog verkeerd?

   Bedankt en ik zal me zeker goed kunnen vermaken en naar mijn zin hebben in het team!!

   Liefs, Linda

   Verwijderen