Pagina's

Mijn lieve volgers

vrijdag 24 mei 2013

Leuke middag gehad!

Goedenavond allemaal!

Vandaag heb ik een ontzettend leuke middag gehad! Mijn mede demonstratrice Miriam is bij me geweest.. We hebben leuk allerlei dingen van Stampin' Up!® doorgenomen en lekker gekletst. Ook hebben we natuurlijk leuke dingen gemaakt. Ik heb 2 kaarten gemaakt, simpel maar erg lief! Zijn ze niet leuk? =)

In deze kaart heb ik 3 cardstock kleuren gebruikt; Wisteria wonder, Calypso Coral en Whisper white. En verder heb ik hier 1 van de embossing designer frames folder gebruikt als leuk kader en de stempelsets Secret garden en a word for you. 1 bloem heb ik uit gestanst voor een 3D effect, erg leuk vind ik zelf; diepte in een kaart. Als inkt heb ik ook Wisteria wonder en Calypso Coral gebruikt.
 
Deze kaart is erg simpel ik heb cardstock kleur Whisper white gebruikt, de Paper doily sizzlits L en de vlinder stansen. Bij de grote vlinder heb ik de stempelset Artistic etchings gebruikt en ook heb ik de stempelset a word for you weer gebruikt. Ook heb ik 2 bloemen van de Flower trim gebruikt en gekleurd met Sahara sand, wat ook de inktkleur is die ik heb gebruikt aan de rand van de doily en de grote vlinder en de tekst.

Vind je ze niet leuk? Ik wel!

Ik ga nu even kijken wat ik eigenlijk nog echt wel nodig heb en wat ik dus nog moet bestellen. Want ik mis nog een paar dingen voor een leuke en goede basis.

Voor nu, fijne avond en tot snel!

Liefs Linda

Stap in de wereld van creativiteit.

1 opmerking:

  1. Ja, wat was het gezellig, he? En wat zijn je kaartjes geweldig! En in het echt nog 10x mooier.....

    BeantwoordenVerwijderen