Pagina's

Mijn lieve volgers

dinsdag 21 mei 2013

DBWS (Demonstrator Business Web Services)

Goedenavond lezers!

Het was al even bekend, maar sinds vandaag is het officieel; er iets nieuws bij Stampin' Up!® Namelijk DBWS dat staat voor Demonstrator Business Web Services. Het is een online webshop, waar iedereen zelf hun orders kunnen invoeren en bestellen, dan hoeven jullie dat niet via de demonstratrices te doen. Het is vele malen makkelijker, sneller en leuker. Weet je waarom? Je kan bestellen waar en wanneer je zelf wilt! Het gaat allemaal sneller dan wanneer je eerst een mail met bestellijst naar je demo moet sturen.. Dan moet wachten op antwoord.. Dan extra lang moet wachten tot je eindelijk je bestelling hebt.. etc etc. Een echte aanrader dus!

Iedere demonstratrice kan zo'n webshop aanmaken en personaliseren. Erg leuk, ik heb de fan fair als lay out gedaan omdat, jawel je raad het al, de eiffeltoren er op staat! De site is er alleen in het Engels en straks komen ze er ook in het Duits en Frans, helaas niet in het Nederlands. Dus wie goed in Engels is heeft er geen problemen mee en wie er wat minder goed in is, voel je vrij om vragen te stellen. Mijn persoonlijke teksten heb ik natuurlijk in het Nederlands geschreven. En waar kon heb ik de Engelse teksten in het Nederlands aangepast.

Als je wilt bestellen doe je dat wel onder de naam van een demonstratrice. En je kan de bestelling regelrecht naar jezelf laten versturen i.p.v. via een omweg, namelijk je demo. Je hebt dus sneller je materialen binnen en je kan er dus eerder plezier van hebben! Hoe leuk is dat?!

 
 
Het is alleen helaas nog niet mogelijk op de button ''Order now'' zelf te klikken op de webshop, door een onbekende fout. Stampin' Up!® werkt hieraan, om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Je kan wel in e shop komen, maar dan via een omweg; je klikt op de tab ''promotions'' en dan op de illustratie ''This and that''. Dan zit je al in de webshop. Of the easy way; je kan op deze link klikken, en dan kom je regelrecht in de shop waar je kan bestellen.
 
Veel shop-plezier!
 
Liefs, Linda
 
Stap in de wereld van creativiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten